Betty Bogaers

Sorteer op
per pagina
 • Double Ball Stud Earring Gold Plated
  Double Ball Stud Earring Gold Plated

  De Double Ball Stud Earring Gold Plated is een paar elegante oorstuds met twee glanzende bollen boven elkaar. De oorbel heeft een lengte van ca 2 cm.

  € 69,95
 • Resin Heart Bracelet Gold Plated PLAIN
  Resin Heart Bracelet Gold Plated PLAIN

  De Resin Heart Bracelet Gold Plated PLAIN is een leuk rope armbandje. Het armbandje is gemaakt van zijden touw en een goud verguld hartje.

  € 19,95
 • Folded Leaf Chain Earring Gold Plated
  Folded Leaf Chain Earring Gold Plated

  De Folded Leaf Chain Earring Gold Plated is een paar ultieme eye-catchers. De handuitgesneden bladvormige stud oorbellen hebben aan beide kanten een stukje chain.

  € 99,95
 • Butterfly Stud Earring Gold Plated
  Butterfly Stud Earring Gold Plated

  De Butterfly Stud Earring Gold Plated is een paar geweldige asymmetrische eyecatcher oorstuds. De ene oorstud is een vlinder en de andere stud is een klein muntje. Beide bedels hebben een stukje chain dat aan de stud hangt.

  ∙…

  € 79,95
 • Bee Flower Stud Earring Gold Plated
  Bee Flower Stud Earring Gold Plated

  De Bee Flower Stud Earring Gold Plated is een paar geweldige asymmetrische eyecatcher oorstuds. De ene oorstud heeft de vorm van een vintage Bij met een bloemetje eraan. De andere is een klein oneffen muntje met een bloemetje…

  € 79,95
 • Bee Chain Stud Earring Gold Plated
  Bee Chain Stud Earring Gold Plated

  De Bee Chain Stud Earring Gold Plated is een paar geweldige asymmetrische eyecatcher oorstuds. De ene oorstud heeft de vorm van een vintage bij met een stukje chain eraan. De andere is een klein oneffen muntje met een stukje…

  € 79,95
 • Medium Folded Flower Chain Stud Earring Gold Plated
  Medium Folded Flower Chain Stud Earring Gold Plated

  De Medium Folded Flower Chain Stud Earring Gold Plated is een paar subtiele eye-catchers. De oorstuds hebben de vorm van een bloem met daaraan chain bevestigd.

  ∙ 925 Sterling zilver met 1 micron laag 14krt goud
  ∙ Verkocht als…

  € 79,95
 • Folded Flower Chain Earring Gold Plated
  Folded Flower Chain Earring Gold Plated

  De Folded Flower Chain Earring Gold Plated is een paar ultieme eye-catchers. De handuitgesneden bloemen stud oorbellen hebben aan beide kanten een stukje chain op asymmetrische manier verwerkt.

  ∙ 925 Sterling zilver met 1…

  € 99,95
 • Bird Mix Gold Plated (three pieces)
  Bird Mix Gold Plated (three pieces)

  De Bird Mix Gold Plated (three pieces) is een setje van 3 verschillende oorbellen. Een stud met daaronder een klein pareltje, een stud van een zwaluw en een stud op het oor met een grote bewerkte zwaluw die een parel in zijn bak…

  € 69,95
 • Small Hoop Resin Heart Earring Gold Plated
  Small Hoop Resin Heart Earring Gold Plated

  De Small Hoop Resin Heart Earring Gold Plated is een paar small hoop oorbelletjes met een klein hartje gemaakt van resin.
  Verkrijgbaar in de kleuren: Kobalt, White, Dark Pink, Red, Neon Yellow en Neon Pink.LET OP! Kobalt blauw is…

  € 34,95
 • Braided Beads Bracelet Gold Plated ROSEQUARTZ
  Braided Beads Bracelet Gold Plated ROSEQUARTZ

  De Braided Beads Bracelet Gold Plated ROSEQUARTZ is een gevlochten bandje met een aantal Blue Agathe steentjes. Het armbandje kan op elke maat worden gemaakt door een schuifsysteem.

  € 24,95
 • Braided Beads Bracelet Gold Plated BLUE AGATHE
  Braided Beads Bracelet Gold Plated BLUE AGATHE

  De Braided Beads Bracelet Gold Plated BLUE AGATHE is een gevlochten bandje met een aantal Blue Agathe steentjes. Het armbandje kan op elke maat worden gemaakt door een schuifsysteem.

  € 24,95
 • Braided Beads Bracelet Gold Plated PEARL
  Braided Beads Bracelet Gold Plated PEARL

  De Braided Beads Bracelet Gold Plated PEARL is een gevlochten bandje met een aantal mini pareltjes. Het armbandje kan op elke maat worden gemaakt door een schuifsysteem.

  € 24,95
 • Braided Plain Bracelet Gold Plated GOLD
  Braided Plain Bracelet Gold Plated GOLD

  De Braided Plain Bracelet Gold Plated GOLD is een met goud draad geweven armbandje. De breedte van het armbandje is ca 5 mm.

  € 24,95
 • Braided Beads Bracelet Gold Plated JADE TIGEREYE
  Braided Beads Bracelet Gold Plated JADE TIGEREYE

  De Braided Beads Bracelet Gold Plated JADE TIGEREYE is een gevlochten bandje met een aantal Lapis en Tigereye steentjes. Het armbandje kan op elke maat worden gemaakt door een schuifsysteem.

  € 24,95
 • Braided Beads Bracelet Gold Plated LAPIZ TIGEREYE
  Braided Beads Bracelet Gold Plated LAPIZ TIGEREYE

  De Braided Beads Bracelet Gold Plated LAPIZ TIGEREYE is een gevlochten bandje met een aantal Lapis en Tigereye steentjes. Het armbandje kan op elke maat worden gemaakt door een schuifsysteem.

  € 24,95
 • Folded Heart Stud Earring Gold Plated
  Folded Heart Stud Earring Gold Plated

  De Folded Heart Stud Earring Gold Plated is een paar stud oorbellen in de vorm van een hart met een verfrommelde structuur. De oorbellen hebben een diameter van ca 2,5 cm.

  € 49,95
 • Folded Heart Stud Chain Earring Gold Plated
  Folded Heart Stud Chain Earring Gold Plated

  De Folded Heart Stud Chain Earring Gold Plated is een paar stud oorbellen in de vorm van een hart met een verfrommelde structuur met daaraan een stukje chain. De oorbellen hebben een diameter van ca 2,5 cm.

  € 69,95
 • Small Hoop Resin Star Earring Gold Plated KOBALT
  Small Hoop Resin Star Earring Gold Plated KOBALT

  De Small Hoop Resin Star Earring Gold Plated KOBALT is een paar oorringetjes met daaraan kobalt blauwe resin sterretjes. De sterretjes en de oorringetjes hebben een diameter van ca 1 cm.

  € 34,95
 • Small Hoop Resin Star Earring Gold Plated COGNAC
  Small Hoop Resin Star Earring Gold Plated COGNAC

  De Small Hoop Resin Star Earring Gold Plated COGNAC is een paar oorringetjes met daaraan cognac kleurige resin sterretjes. De sterretjes en de oorringetjes hebben een diameter van ca 1 cm.

  € 34,95
 • Folded Star Stud Chain Earring Gold
  Folded Star Stud Chain Earring Gold

  De Folded Star Stud Chain Earring Gold is een paar stud oorbellen in de vorm van een ster met een verfrommelde structuur met daaraan een stukje chain. De oorbellen hebben een diameter van ca 2,5 cm.

  € 69,95
 • Ten Cent Symmetric Chain Pearl Earring Gold Plated
  Ten Cent Symmetric Chain Pearl Earring Gold Plated

  De Ten Cent Symmetric Chain Pearl Earring Gold Plated is een paar oorbellen met een muntje met een pareltje aan 2cm chain.

  € 59,95
 • Mini Star Stud Earring Gold Plated
  Mini Star Stud Earring Gold Plated

  Little Things often have a big meaning. Subtiele kleine symbooltjes met een grote betekenis is voor Betty Bogaers de inspiratie geweest tijdens het ontwerpen van het Little Things thema. Dit thema leent zich er bij uitstek voor te…

  € 22,95
 • Asymmetric Star Stud Earring Small Gold Plated
  Asymmetric Star Stud Earring Small Gold Plated

  Deze Asymmetric Star Stud Earring Small Gold Plated is gemaakt van Gold Plated 925 sterling zilver. Het sterretje is asymmetrisch van vorm. Little Things Collectie Little Things often have a big meaning. Subtiele kleine…

  € 24,95
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2023 Miss Flower by Han | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel