Betty Bogaers

Sorteer op
per pagina
 • Bird Mix Gold Plated (three pieces)
  Bird Mix Gold Plated (three pieces)

  De Bird Mix Gold Plated (three pieces) is een setje van 3 verschillende oorbellen. Een stud met daaronder een klein pareltje, een stud van een zwaluw en een stud op het oor met een grote bewerkte zwaluw die een parel in zijn bak…

  € 69,95
 • Ten Cent Earring Gold Plated or Silver
  Ten Cent Earring Gold Plated or Silver

  Dit is zonder twijfel de absolute all time favourite van Betty Bogaers: de Ten Cent Earring. Dit oud Hollands dubbeltje is verkrijgbaar in 925 sterling zilver en Gold plated . De rand van het dubbeltje is op een vintage manier…

  € 34,95
 • Oval Maria Coin Hook Earring Gold Plated
  Oval Maria Coin Hook Earring Gold Plated

  De Oval Maria Coin Hook Earring Gold Plated is een hook oorbel met daaraan een ovaalvormig muntje met Maria erop. Deze maria coin is 1,4 cm lang en 1 cm breed en hangt kort op de oorlel.

  € 49,95
 • Ten Cent Small Hoop Earring Gold Plated
  Ten Cent Small Hoop Earring Gold Plated

  De Ten Cent Small Hoop Earring Gold Plated is een paar small hoop oorbellen met een oud-hollands muntje eraan. Het muntje heeft een diameter van 1,1cm.

  € 44,95
 • Four Stars Ring Earring Gold Plated
  Four Stars Ring Earring Gold Plated

  De Four Stars Ring Earring Gold Plated is een open ringetje met 4 kleine sterretjes. Het ringetje heeft een doorsnede van ca 9mm en zit nauw om de oorlel.

  € 34,95
 • Mini Ring Star Earring Gold Plated
  Mini Ring Star Earring Gold Plated

  Deze Mini Ring Star Earring Gold Plated is gemaakt van Gold Plated 925 sterling zilver. Het kleine sterretje is aan een klein ringetje bevestigd. Het ringetje gaat door het oor en zit als het ware nauw om de oorlel geklemd. Het…

  € 34,95
 • Mini Ring Heart Earring Gold Plated
  Mini Ring Heart Earring Gold Plated

  Deze Mini Ring Heart Earring Gold Plated is gemaakt van Gold Plated 925 sterling zilver. Het kleine hartje is aan een klein ringetje bevestigd. Het ringetje gaat door het oor en zit als het ware nauw om de oorlel geklemd. Het…

  € 34,95
 • Dotted Wieber Pearl Stud Earring Gold Plated
  Dotted Wieber Pearl Stud Earring Gold Plated

  De Dotted Wieber Pearl Stud Earring Gold Plated is een paar stud oorbellen in de vorm van een wieber met bolletjes. Onderaan de stud hangt een oneffen zoetwater parel. De doorsnede van de wieber is ca 0,5 cm.

  € 39,95
 • Pearl Chain Stud Earring Gold Plated
  Pearl Chain Stud Earring Gold Plated

  De Pearl Chain Stud Earring Gold Plated is een paar stud oorbellen met een new vintage stud en een chain met pareltjes. De lengte van de oorbel is 4,5 cm.

  € 39,95
 • Wieber Chain Pink Stones Stud Earring Gold Plated
  Wieber Chain Pink Stones Stud Earring Gold Plated

  De Wieber Chain Pink Stones Stud Earring Gold Plated is een paar kleine stud oorbellen met dotted wieber vorm met daaraan chain met rosequartz steentjes. De wiebers hebben een diameter van ca 0,5cm.

  € 39,95
 • Double Dotted Wieber Stud Earring Gold Plated
  Double Dotted Wieber Stud Earring Gold Plated

  De Double Dotted Wieber Stud Earring Gold Plated is een paar stud oorbellen in de vorm van een wieber met bolletjes. Onderaan de stud hangt nog een zelfde wieber. De doorsnede van de wieber is ca 0,5 cm.

  € 39,95
 • Shiny Round Six Dots Stud Earring Gold Plated
  Shiny Round Six Dots Stud Earring Gold Plated

  De shiny Round Six Dots Stud Earring Gold Plated is een stud oorbel. In het midden een rondje met aan de boven en onderkant drie kleine bolletjes.

  € 29,95
 • Balls on a small Hoop Earring Gold Plated
  Balls on a small Hoop Earring Gold Plated

  De Balls on a small Hoop Earring Gold Plated is een paar small hoop oorbelletjes met bolletjes rondom de hoop. De oorbel heeft een diameter van 1,1 cm.

  € 49,95
 • Mini Snake Stud Earring Gold Plated
  Mini Snake Stud Earring Gold Plated

  De Mini Snake Stud Earring Gold Plated is een stud oorbel in een de vorm van een klein slangetje. Deze mini snake stud ca 7mm lang van kop tot staart.

  € 24,95
 • Double Dotted Stud Earring Silver Jade
  Double Dotted Stud Earring Silver Jade

  De Double Dotted Stud Earring Silver Jade is een paar stud oorbelletjes met een bolletjes randje en een jade steentje in het midden. De oorbel heeft een diameter van 0,4 cm.

  € 34,95
 • Double Dotted Stud Earring Gold Plated Onyx
  Double Dotted Stud Earring Gold Plated Onyx

  De Double Dotted Stud Earring Silver Onyx is een paar stud oorbelletjes met een bolletjes randje en een onyx steentje in het midden. De oorbel heeft een diameter van 0,4 cm.

  € 34,95
 • Small Hoop Resin Heart Earring Gold Plated PINK
  Small Hoop Resin Heart Earring Gold Plated PINK

  De Small Hoop Resin Heart Earring Gold Plated PINK is een paar small hoop oorbelletjes met een klein hartje gemaakt van neon roze resin.

  € 34,95
 • Hoop 5 Stars Click Earring Gold Plated
  Hoop 5 Stars Click Earring Gold Plated

  De Hoop 5 Stars Click Earring Gold Plated is een paar kleine click hoop oorbelletjes met 5 sterretjes eraan. Het oorringetje heeft een diameter van 1 cm.

  € 59,95
 • Big Crossed Hoop Earring Gold Plated
  Big Crossed Hoop Earring Gold Plated

  De Big Crossed Hoop Earring Gold Plated is een paar grove oorringen met een gekruist motief. De hoop oorbel heeft een diameter van ca. 2 cm en is ca 5 mm breed op het breedste punt.

  € 89,95
 • Small Crossed Hoop Earring Gold Plated
  Small Crossed Hoop Earring Gold Plated

  De Small Crossed Hoop Earring Gold Plated is een paar grove oorringen met een gekruist motief. De hoop oorbel heeft een diameter van ca. 1,5 cm en is ca. 5 mm breed op het breedste punt.

  € 79,95
 • Folded Medium Round Chain Stud Earring Gold Plated
  Folded Medium Round Chain Stud Earring Gold Plated

  De Folded Medium Round Chain Stud Earring Gold Plated is een paar ronde stud oorbellen met daaraan een stukje chain. Het ronde plaatje heeft een diameter van 1,2 cm.

  € 49,95
 • Folded Round Mini Stud Earring Gold Plated
  Folded Round Mini Stud Earring Gold Plated

  De Folded Round Mini Stud Earring Gold Plated is een paar kleine ronde stud oorbellen. Het ronde plaatje heeft een diameter van 0,5 cm.

  € 39,95
 • Beaded Plain Bracelet Gold Plated Green and Pink
  Beaded Plain Bracelet Gold Plated Green and Pink

  De Beaded Plain Bracelet Gold Plated is een met mini kraaltjes geweven armbandje. De breedte van het armbandje is ca 5 mm.

  Te verkrijgen in de kleuren: green en pink

  € 24,95
 • Antique Moonstone Stud Earring Gold Plated
  Antique Moonstone Stud Earring Gold Plated

  De Antique Moonstone Stud Earring Gold Plated is een paar kleine stud oorbellen met een kleine moonstone en op een vintage manier afgewerkt met kleine bolletjes.

  € 34,95
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2021 Miss Flower by Han | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel